18 Temmuz 2013 Perşembe

Pişmaniye Kaplı Pasta


Mazlzemeler
* 1 adet sade hazır yada evde yaptığınız pandispanya
* 1 paket kremşanti
*1 paket pastacı kreması ( kendiniz de yapabilirsinizi )
* 7-8 adet sade pişmaniye
*muz, kivi, portakal,vişne

Keki Islatmak için çok az sade veya meyveli süt

Yapılışı

Krem şanti ve kremayı pakette yazan tarife göre pişirin. Kremanın içine kremşantinin 1/3 'ini koyup karıstırın.Pandispanyayı ikiye bölün. ilk katı 2-3 yemek kaşığı sütle ıslatın ve krema sürün. Kremanın üzerine istediğiniz meyvelerden koyun. Meyvenin üzerine tekrar krema sürün ve içini sütle ıslattığınız ikinci katın kekini koyun. Pandispanyayı kremşantiyle kaplayın.
Not:  Eğer pasta hemen yenmeyecekse sunum vaktine kadar bu şekliyle dolapta bekletin. pişmaniye ile kaplayıp dolaba koyarsanız pişmaniye söner kötü bir görüntü olur.

Sunum için pişmaniyeyi tel tel açın ve kremaya yapışmasını sağlayarak her yerini kaplayın.

Üzerine yine istediğiniz meyvelerle süsleyerek servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder