17 Temmuz 2013 Çarşamba

Çikolata Soslu Meyveli Pasta

Malzemeler
*1 adet hazır  sade pandispanya ( yada sade kek )
*1 paket hazır sade pastacı kreması
*böğürtlen
*yarım su bardağı kremşanti + yarım  su bardağı süt
*çikolatalı sos + süt

Yapılışı
Pandispanyayı çok az sütle ıslatın. Kremayı pakette yazan tarife göre pişirin. Yarım su bardağı kremşantiyi yarım su bardağı sütle çırpın.Pişen kremanın içine kremşantiyi ekleyin.Pandispanyayı elinizle parçalayın ve kremanın içine ekleyin.Böğürtlenleri de karışıma ekleyin. Borcama kekli karışımı yayın. çikolatalı sosu tarife göre pişirin ve borcama yaydığınız pastanız üzerine dökün ve soğumaya bırakın. Meyveli pastanız hazır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder