6 Haziran 2013 Perşembe

LÖSEV - MİNİK BAHÇEVANLAR ATÖLYESİ



Eşimin de kurucu ortaklarından olduğu  Bahçevanlar peyzaj şirketi ile Lösev'in sosyal sorumluluk projesi adı altında ortak yürüttüğü '' Minik Bahçevanlar Atölyesi '' projesi mart ayında faaliyete geçti. Proje kapsamında lösemili çocuklara mecidiyeköy Lösev binasının bahçesinde her ay bahçe eğitimi veriliyor.
Projenin hedefi lösemi hastası miniklerin bahçede bitkiyle ve toprakla uğraşarak rehabilite etmek aynı zamanda doğaya duyarlı sorumluluk sahibi çocuklar yetiştirmek.

Mayıs ayı etkinliğinde oğlum Demir'in doğum gününden kalan kurabiye, şekerlemeler, balonlar ve süslerden her bir çocuk için minik çantalar hazırlayarak kendimce bu anlamlı projede yer almak istedim. Bundan sonra her ay yapılan bu etkinliği sayfamda yayınlamaya çalışacağım.

                                          Mayıs ayı etkinliği - Minik bahçevanlarımız iş başında

 


Önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan haziran ayı etkinliği için miniklere yeni kurabiyeler hazırladım.. Kızlar için hello kity, erkekler için ise araba kalıbını kullandım. Arabayı daha önce yapmıştım fakat hello kity'ler ilk denemelerimdi ve çok şirin oldular.


               




 Çocuklarımızın geleceği için, daha yeşil bir dünya için çocuklarımıza doğayı ve yeşili tanıtalım, öğretelim, sevdirelim...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder